Cookieverklaring

Inleiding

Oakfield Champignons B.V. (hierna: “Oakfield”, “wij”, “we”, “ons”, “onze”) maakt op haar website www.oakfield.nl (inclusief sub-pagina’s en mobiele applicaties) (hierna: “Websites“) gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën, zoals Javascript, tracking pixels en beacons, (hierna gezamenlijk aangeduid als “cookies”).

Deze cookieverklaring is van toepassing bij het bezoek van onze Websites. In deze cookieverklaring leggen we u uit wat cookies zijn en hoe wij cookies gebruiken op onze Websites.

Contactgegevens Oakfield

Oakfield Champignons B.V.
Lochtstraat 1
6039 RV  Stramproy (NL)
T +31 (0)495 56 41 13
E info@oakfield.nl

1. Wat zijn cookies en hoe worden deze geplaatst?

Een cookie is een klein bestand dat bepaalde informatie opslaat op uw toegangsapparaat (PC, tablet, smartphone, enz.), wanneer u onze Websites bezoekt. Wanneer onze Websites worden benaderd door het apparaat van de gebruiker, kan de server op onze Websites de informatie die in de cookie is opgeslagen op verschillende manieren evalueren.

Oakfield kan als sitebeheerder cookies plaatsen op uw apparaat. Deze cookies worden ook wel aangeduid als ꞌfirst party cookiesꞌ. Cookies kunnen echter ook door derde partijen worden geplaatst, zoals adverteerders en/of partijen die cookies plaatsen om het gebruik van onze Websites te analyseren. Deze cookies worden ook wel ꞌthird party cookiesꞌ genoemd.

Oakfield maakt zowel gebruik van tijdelijke sessiecookies, die aan het einde van de browsersessie vernietigd worden, als permanente cookies, die gedurende een bepaalde vooraf ingestelde periode aanwezig blijven op het toestel waarmee de gebruiker zich toegang verschaft.

2. Waarom maakt Oakfield gebruik van cookies?

Wij gebruiken cookies voor verschillende doeleinden, waaronder:

  • Voor het verkrijgen van informatie over uw bezoeken aan onze Websites;
  • Voor het onthouden van uw voorkeursinstellingen;
  • Voor het vereenvoudigen van uw zoekopdrachten;
  • Voor het in kaart brengen van het aantal bezoekers van onze Websites en hoe deze de Websites gebruiken, om onze Websites efficiënt te laten functioneren, en om meer inzicht te verkrijgen in onze bezoekers;
  • Voor het analyseren en verhelpen van technische en organisatorische problemen gerelateerd aan onze Websites (troubleshooting);
  • Voor het aanbieden van advertenties, communicatie en inhoud van ons en derden op onze Websites en op de sites van derden;
  • Om het u mogelijk te maken content van onze Websites te delen op uw social media accounts, zoals Facebook, LinkedIn of Instagram.

3. Welke soorten cookies gebruikt Oakfield op haar Websites?

Oakfield maakt op haar Websites gebruik van functionele cookies, die bijdragen aan het optimaal functioneren van onze Websites. Zo wordt de Website aangepast aan het formaat van uw beeldscherm en kunt u met behulp van deze cookies eenvoudiger door de Website navigeren.

Daarnaast maken wij gebruik van basis analytische cookies, dat wil zeggen analytische cookies die geen of slechts een beperkte impact hebben op uw privacy. Deze cookies worden ingezet om het gebruik en functioneren van onze Website in kaart te brengen en (aan de hand daarvan) de Website te verbeteren.

Op grond van de Telecommunicatiewet is voor het plaatsen van functionele en basis analytische cookies soorten cookies geen toestemming van de Websitebezoeker vereist. Wel informeren we bij uw bezoek aan onze Website over het plaatsen van deze cookies, door middel van de cookiebanner die onder aan de webpagina in beeld verschijnt

4. Hoe kan ik cookies in- en uitschakelen of verwijderen?

Sessie cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Voor permanente cookies geldt dat u uw toestemming te allen tijde kunt intrekken door uw browser-instellingen aan te passen. Informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van permanente cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

5. Verwerkt Oakfield persoonsgegevens via cookies?

Bij het gebruik van cookies worden vaak ook persoonsgegevens verzameld. Om informatie te verkrijgen over de persoonsgegevens die wij verzamelen via cookies en hoe wij deze persoonsgegevens gebruiken, kunt u onze privacyverklaring raadplegen. In onze privacyverklaring leggen we ook uit hoe en waarom we uw persoonsgegevens verzamelen en gebruiken en welke rechten u kunt uitoefenen in verband met het verwerken van uw persoonsgegevens.

6.  Waar kan ik terecht bij vragen of klachten?

 Bij vragen of klachten over het gebruik van cookies kunt u contact opnemen met Oakfield via de contactgegevens die zijn opgenomen bovenaan deze cookieverklaring.

7. Wordt deze cookieverklaring gewijzigd?

Deze cookieverklaring kan tussentijds aangepast worden om veranderingen en aansluitende gevolgen voor het verkrijgen en beheren van gegevens bekend te maken. Als er wijzigingen worden aangebracht in dit document, kunt u aan de datum die onderaan het document staat zien wanneer dit voor het laatst gebeurd is. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in het cookiebeleid aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al uw gegevens.

Deze versie van de cookieverklaring is vastgesteld op 16-11-2023.