Kwaliteitscertificeringen

De kwaliteit van onze paddenstoelen is in de hele keten − van productie, verpakking tot handel en distributie − gecertificeerd door gerenommeerde toezichthouders. Klik op een van onderstaande iconen om onze certificaten te bekijken.

globalgap

Global GAP

Global GAP staat voor wereldwijde Good Agricultural Practice. Dit certificaat toont aan dat onze paddenstoelen en champignons verantwoord worden geproduceerd op het gebied van voedselveiligheid, milieu en dierenwelzijn.

image003

Fair Produce

Fair Produce certificeert Nederlandse bedrijven die hun personeel fair behandelen. Het is een garantie dat wij een sociaal personeelsbeleid voeren dat voldoet aan alle eisen. Fair Produce gaat in haar eisen nog iets verder dan GLOBAL GAP Risk Assessment on Social Practice (GRASP). Beide zijn ‘add-ons’ van Global GAP.

image006

SKAL Bio

Middels het SKAL Bio-certificaat tonen wij aan dat onze biologische producten geteeld zijn conform de geldende wet- en regelgeving. Onze bio-producten zijn echt biologisch.

image004

IFS

De IFS-standaard is een combinatie van HACCP, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en diverse inrichtingseisen. Met IFS wordt onze kwaliteit en voedselveiligheid geborgd naar met name de retail.

image005

QS

Het QS-testsysteem garandeert een gedegen en betrouwbare kwaliteitsborging met duidelijke en gecoördineerde specificaties van producent tot toonbank. Dit is met name voor de Duitse afzetmarkt belangrijk.

AH-DLL GROW 

De AH-DLL GROW add-on is de vervanger van het Albert Heijn protocol. Deze add-on is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die groenten of fruit aan Albert Heijn of Delhaize leveren.

Beter Voor

Het Beter voor Natuur & Boer-beeldmerk heeft
betrekking op verse groente en fruit van
Albert Heijn. Het beeldmerk heeft als basis
GGN Certified Farming, maar Beter voor Natuur
& Boer-producenten zetten nog extra stappen
voor meer duurzaamheid.

Interesse in onze paddenstoelen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!